Tietoja Meistä

bCurious Klitta riipukset ja korvakorut
Klitta-riipus kesälomareissussa Pielisen rannalla

bCurious on 2018 perustettu Akaalainen yritys. Catty’s Party -kutsuista ja yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaa Minna ja hänen puolisonsa Jukka toimii teknisenä tukena. Toiminta alkoi Catty’s Party intiimituotekutsujen järjestämisestä, jonka sivutuotteena myös ajatus 3D-tulostetuista Klitta-koruista syntyi.

Klitoriksen anatomia on tunnettu vasta vuodesta 1998 asti ja senkin jälkeen tietämyksen taso ihmisten keskuudessa on melko heikko. Haluamme levittää tätä tietoisuutta, jotta tämä tuntematon, salaperäinen, 8000 hermopäätä sisältävä elin saisi sen ansaitseman arvon.

Akaassa valmistettujen Klitta-korujen tulostuksessa käytettävä materiaali on biohajoavaa, uusiutuvista raaka-aineista valmistettua PLA-muovia. Valmistuksessa ei ole käytetty fossiilisia tai eläinperäisiä materiaaleja, vaan esimerkiksi maissitärkkelystä tai sokeriruokoa. Tulostuksessa raakamateriaali kuumennetaan ja pursotetaan haluttuun muotoon. 3D tulostetut kappaleissa on aina pieniä eroavaisuuksia, joten jokainen koru on uniikki.

Klitta korut perustuvat Charlie_Poppinsin luomaan 3D-malliin ja sen käyttö perustuu Creative Commons – Attribution lisenssiin.

Valmistettu Akaassa