Tilaus- ja Toimitusehdot

Toimitusehdot

bCurious 2958412-6 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
Kuluttajana nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä postiosoite.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Verkkokauppamme asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Lue henkilötietojen käsittelystä Tietosuojaselosteestamme.

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Verkkokauppamme yhteystiedot löytyvät verkkokauppamme ”Yhteystiedot” -sivulta.

Tilauksen peruminen tai siihen muutosten tekeminen on tehtävä mahdollisimman nopeasti tilauksen jälkeen. Jos tilattu tuote sisältää henkilökohtaisia muutoksia, niin tilauksen peruminen ei ole mahdollista, kun muutoksien tekeminen on aloitettu.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen ja maksanut sen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti lähettämällä tilausvahvistuksen asiakkaan sähköpostiin.

Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

Verkkokaupan vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki verkkokaupassamme myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa myyjä voi vedota erehdykseen, esimerkiksi, jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

Emme ole vastuussa muiden valmistajien sivuilla olevista tiedoista.

Hinnat

Kaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta ei kuljetusta, ellei erikseen mainita.

Kaikki verkossa näkyvät hinnat koskevat vain kotisivujemme kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia.

Mikäli tuotteen hinta on noussut tilauksen lähettämisen jälkeen, myymme tilatut tuotteet tilaushetken hinnalla. Kuitenkin mikäli tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta sen hetkisen hinnan mukaisesti. Mikäli hinta on laskenut, toimitamme automaattisesti uudella halvemmalla hinnalla. Jos tuotteen hinta laskee, asiakkaan ei tarvitse peruuttaa tilausta ja tehdä uutta tilausta.

Toimitus

Toimitamme tuotteet asiakkaalle 3-5 päivän toimitusajalla. Joillakin tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika riippuen saatavuudesta, yleensä maksimissaan 2 viikkoa. Tämän päälle tulee tuotteen normaali kuljetusaika, esim. Posti kuljettaa paketit ja kirjeet yleensä 1-2 päivässä perille. Ilmoitamme mahdollisista viivästyneistä tilauksista pikimmiten asiakkaalle. Tuotteet toimitamme pääasiassa kirjepostin mukana.

Mikäli tilauksessa on tuotteita, jotka ovat tulossa varastoomme tai valmistetaan tilauksesta, tilaus lähetetään, kun kaikki tuotteet ovat saapuneet ja valmiina.

Toimitamme tuotteemme vain suomalaisiin osoitteisiin.

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa meille. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Maksuehdot ja -tavat

Käytämme palvelussa maksunvälittäjänä Klarna Checkout palvelua ja palvelun sallimia maksutapoja.
Voit tutustua heidän palveluhinsa Klarnan-asiakaspalvelu sivuilla.

Tilaukset maksetaan verkkokaupassamme ennen tavaran toimittamista.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Palautusoikeus ja palauttaminen

Asiakkaalla on kuluttasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus ilman erillistä syytä. Ota meihin aina yhteyttä ennen palauttamista, joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Asiakas vastaa itse palautuksesta koituvista toimituskustannuksista.

Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei ole voimassa, mikäli tuote on kustomoitu tai muuten sisältää asiakkaan pyytämiä muutoksia. 

Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu postista, 7 päivää kirjelähetyksen päivämäärästä tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. 

Palautuksissa ole aina yhteydessä ensin meihin ja ota seuraavat asiat huomioon:

  • Tuote on alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä
  • Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
  • Mukana nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi.
  • Viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.
  • Tuotteet lähetetään aina sähköpostissa saatujen ohjeiden mukaisesti.

Sinulle palautetaan rahat saatuamme tuotteet käyttämäsi maksutavan mukaan.
HUOM! Palautuksissa pitää olla yllä luetellut dokumentit tai tiedot mukana. Emme käsittele puutteellisia palautuksia, ennen kuin kyseiset tiedot ovat vastaanotettu.

Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomista tilauksista peritään 10 euron käsittelymaksu. Nouda tuote tarvittaessa postista ja ole meihin yhteydessä palautusta varten.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen, eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

Vaihto toiseen tuotteeseen, tapahtuu aina siten, että maksamme palauttamastasi tuotteesta rahasi takaisin ja voit tehdä uuden tilauksen vaihtoehtoisesta tuotteesta. Voit siis tilata toisen jo ennen kuin palautuksesi on käsitelty ja rahat palautuvat tillillesi, kun palautuksesi käsitellään.

Vialliset tuotteet

Vialliset tuotteen vaihdetaan aina ehjään vastaavaan tuotteeseen.

Ota meihin aina yhteyttä ennen palautusta, sähköpostitse tai puhelimitse, sekä toimita meille selvitys vian laadusta. Toimita meille kuva viallisesta tuotteesta ja toimi saatujen ohjeiden mukaisesti.

Emme vastaa turhista palautuksista. Ole aina yhteydessä meihin ennen palautusta.